Dewi Kartoidjojo

Door mooie, maar ook verdrietige gebeurtenissen, veranderde er in 2010 veel in mijn  leven. Het roer ging om. De academie voor Holistisch Coachen kruiste mijn pad. 2 Jaar later was ik gediplomeerd lichaamsgericht coach, vitaliteitscoach en gecertificeerd stoelmasseur.

Tijdens deze studie heb ik veel geleerd en ervaren over de wisselwerking tussen hoofd en lijf. Het hielp mij verder in mijn eigen leven en inspireerde me vooral om in 2013 te starten met de Good Mood Company. Dat staat voor leven met energie, plezier en vitaliteit.  In een gezond, sterk en ontspannen lijf. Jouw lijf en leven in balans is mijn missie.

Multiculti

Geboren uit een Javaans-Surinaamse vader en Nederlandse moeder, ben ik een mix van de oosterse en westerse cultuur: rustig, vriendelijk, met aandacht en een sterke intuïtie. Ik geloof in de zelf herstellende kracht van ons lijf en hoofd. Maar met een nuchtere kijk op zaken, relativerend en met beide benen op de grond.

Dewi-met-Lex-en-Lisa

Zakelijke achergrond

Ik studeerde Management, Economie en Recht aan de Hogeschool voor Economische Studies in Amsterdam. Daarna werkte ik ruim 14 jaar in het zakelijke bedrijfsleven, waarvan 11 jaar bij ABN AMRO Bank.

Liza (2007), Lex (2010) en Rob maken mijn leven enorm liefdevol. Wonen en ondernemen doe ik vooral in het mooie Utrecht. Ik ben een avondmens, gezelligheidsdier en een beetje eigenwijs. Lachen doe ik graag, net als lekker (en gezond) eten en bewegen. Ik ga graag op (ontdekkings)reis en ben nieuwsgierig aangelegd, dus…vooral zeer benieuwd naar jou!

Dewi