Training Happy & Healthy Zwanger

Compleet vitaliteitsprogramma

Kan je niet kiezen uit het grote aanbod aan cursussen? Bij Good Mood Company hoeft dat niet. Uniek van deze training is onze volledige en praktische aanpak. Je krijgt een complete training waarin verschillende onderwerpen op het vlak van vitaliteit aan de orde komen.

 In 5 bijeenkomsten (eens per 2 maanden) leer je op een inspirerende en leuke manier alles over fit zijn, ontspanning en voeding voor tíjdens en na je zwangerschap. Leuk en leerzaam met een positief effect op je algehele vitaliteitsgevoel. Wel zo gezond voor jou èn je baby.

De trainers

De trainers Dewi  Kartoidjojo en Luuk Imberg zijn allebei gediplomeerd vitaliteitscoach. Bovendien zijn ze beiden ouder en dus ervaringsdeskundige als het gaat om het krijgen van een baby. Zowel theorie als praktijk zijn bij hen dus in goede handen.

De workshops

Nieuwsgierig naar de inhoud? Bekijk wat er allemaal aan de orde komt tijdens de training. De eerste 3 bijeenkomsten vinden tijdens de zwangerschap plaats. De andere 2 komen na de bevalling aan bod. 

  1. Gezonde eetlust voor mij en mijn kind
  2. Hoe manage ik mijn energie in mijn veranderende lijf vol hormonen?
  3. Relaxed toeleven naar je bevalling
  4. Probleemloos back in shape
  5. Help, hoe moet dat: een mama in balans zijn?!

Begeleiding op maat

Wij kunnen je extra individuele begeleiding bieden. Dat kan zowel tijdens als na de zwangerschap en is maatwerk. Veranderingen aanbrengen in je dagelijkse patronen kan immers best heel lastig zijn. Met goede ondersteuning wordt de weg naar verbetering en positieve resultaten een stuk gemakkelijker.

Meer weten? Kijk hier voor meer informatie over aanvullende vitaliteitscoaching. Of neem contact op.